13 oktober open dag Wijkvereniging Nieuw Zuid

Op woensdag 13 oktober is het van 15.00-20.00 uur Open Dag bij Nieuw Zuid. Wethouder Erik de Groot verzorgt de opening. Iedereen die komt krijgt een leuke attentie mee naar huis! Deze happy shells zijn afkomstig van het Harlinger strand en versierd door onze vrijwilligers in een leuke workshop. Wees welkom en laat je verrassen door allerlei activiteiten – voor jong en oud – binnen Nieuw Zuid. Ons adres is Pr. Irenestraat 2, Harlingen.

Wethouder Erik de Groot: “Het is heel bijzonder wat hier allemaal voor initiatieven worden ontplooit. Letterlijk voor en door de wijk. Vorige week was ik hier voor een wandeling door de wijk. Samen met wethouder Harry Boon en manager Tjitte Bonnema en wijkconsulent Jenny de Groot van De Bouwvereniging lieten wij ons hierover informeren door projectleider Peet Veldhuizen. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan maar eens op Facebook Nieuw Zuid en website Nieuw Zuid“. 

Achtergrondinformatie Nieuw Zuid
Nieuw Zuid is hét wijkgerichte project in Harlingen voor en door bewoners, organiseert doe- en ontmoetingsactiviteiten en biedt brede dagbestedingsvoorzieningen. Tegelijkertijd worden er verbindingen gelegd met allerhande andere Harlinger initiatieven.