Wim en Sjoerd onthullen ‘Welkom bij ons thuis’ met burgemeester Ina Sjerps

Woensdagmiddag onthulden Wim en Sjoerd samen met de burgemeester het welkombord van hun nieuwe thuis. Op deze plek realiseert Lont in opdracht van de Bouwvereniging 26 nieuwbouwappartementen.

Woensdagmiddag 13 oktober werd in klein gezelschap feestelijk stilgestaan bij de nieuwbouw. Toekomstige bewoners Wim Dees en Sjoerd Mier onthulden samen met burgemeester Ina Sjerps het nieuwe welkombord van hun toekomstig thuis. Foto: Joachim de Ruijter

Ina Sjerps, burgemeester: “Gemeente Harlingen is er trots op de toekomstige bewoners welkom te mogen heten en ze op weg te helpen op deze prachtige locatie!”. Toekomstige bewonersSjoerd en Wim kijken ernaar uit om te verhuizen. Sjoerd; ‘Straks meer ruimte en mijn eigen plek!’. Wim houdt van muziek. Wim; ‘Als eerste richt ik mijn muziekhoek in en ga Arjen Lucassen draaien’.

De appartementen met vier gemeenschappelijke ruimtes worden verhuurd aan de Stichting Begeleid Wonen Noordwest Friesland, een kleinschalig wooninitiatief voor mensen met een verstandelijke beperking in Harlingen. De verwachte oplevering is in voorjaar 2022