Dansworkshops op zondag 14 november!

Zet het in je agenda: op zondag 14 november organiseren wij drie hele toffe workshops voor dansprofessionals. De workshops worden verzorgd door Tara Masimer (jazz), Fabian Weijdema (commercial dance) en Ivgi & Greben (hedendaags repertoire). 

Voor professionele dansers en dansdocenten organiseren wij een bijscholingsdag, verzorgd door professionele dansers en choreografen uit de danswereld. De workshops jazz en commercial dance vinden plaats in de mooie dansstudio’s van Neushoorn. De workshop hedendaags repertoire van Ivgi & Greben is in hun eigen studio in de Blokhuispoort. Hoe gaaf is dat?!
 Ben of ken jij iemand die mee wil doen aan de workshops? Meld je dan voor 11 november aan via de oranje button. Natuurlijk mag je deze mail ook verspreiden op social media of in je netwerk!

Ga voor meer info over tijden en locatie naar www.jdof.nl