De meiden van Zeerobben

Helaas konden verschillende wedstrijden bij de vrouwen/meiden afgelopen zaterdag niet door gaan. De tegenstander van VR1 , ST Dronrijp/Foarut, moest zich afmelden omdat er geen team op de been kon worden gebracht. Dat betekende een vrije zaterdag voor VR1 maar die gingen niet bij de pakken neer zitten en gingen met elkaar lekker trainen. En dat ze gemotiveerd blijven bleek wel uit de trainingsopkomst van 18 (!)vrouwen.

De wedstrijd van VR1 ging niet door dus werd er fanatiek getraind door de VR1 om zo fit te blijven. (Foto: Frans Bode)

Ook de wedstrijd ban. MO13 kon niet doorgaan vanwege een aantal coronabesmettingen in de ploeg. En dus kwam alleen MO15 afgelopen zaterdag in actie die hun wedstrijd in Franeker met 3-0 verloren.

Zaterdag staat er voor VR1 een uitwedstrijd op het programma tegen de nummer 4 van de ranglijst ST Beetgum/CVO. MO15 speelt al om 09.00 uur een thuiswedstrijd tegen GAVC en MO13 tot slot speelt een uitwedstrijd in en tegen Lemmer.