Prijsuitreiking kerstboominzameling

Op 19 januari 2022 deelde wethouder Harry Boon in samenwerking met Adry Attema de prijzen uit voor de kerstboominzameling. Om half vier werden de prijswinnaars welkom geheten door wethouder Harry Boon en Adry Attema-Dijkstra. Het is natuurlijk bijzonder knap dat er in totaal 1552 kerstbomen zijn ontvangen. De gemeente gaat de bomen versnipperen en composteren, zodat ze niet worden verbrand. Uit de 1552 lootjes werden drie prijswinnaars getrokken.


Prijzen
De eerste prijs van € 75 is gewonnen door Cayden Boek, met lotnummer 8776. Hij haalde 58 bomen op in de omgeving van het Oosterpark. De tweede prijs € 50 is gewonnen door Hidde, Julius, Hessel en Tim, met lotnummer 8559. Zij zochten met een wisselende groep helpers 215 kerstbomen bij elkaar uit de omgeving van het centrum. De derde prijs € 25 is gewonnen door Sven Alkema, met lotnummer 6914.  Hij heeft 54 kerstbomen verzameld in de omgeving van Ludinga.

Wethouder Harry Boon, videoscherm, Julius, Hessel, Tim, Hidde en Cayden. Sven ontbreekt op de foto.

De gemeente feliciteert de kinderen met hun prijs. De wethouder hoopt dat er volgend jaar weer een kerstboominzameling gaat plaatsvinden. Deze kerstboominzameling was weer zeer geslaagd.