De meiden van fc Harlingen MO15-1 en MO17-1 speelden vanochtend een oefenwedstrijd

Voor de MO15-1 was dit flink wennen, zij speelden op groot veld.

Het zijn twee prachtige teams met kakelende meiden en oh wat hebben ze een plezier. MO15-1 speelde voor de winterstop nog op half veld als MO13 maar in dit voorjaar zijn ze doorgestroomd naar MO15 en spelen dus vanaf nu op groot veld. Maar de meiden zijn er klaar voor hoor. Dat bleek wel tijdens deze oefenwedstrijd. Ook MO17-1 heeft de draad weer opgepakt na het abrupte einde van de najaarscompetitie. Zij eindigden met 16 punten uit 7 gespeelde wedstrijden op een eerste plaats en zullen tijdens de komende competitie nieuwe tegenstanders tegenkomen. Maar voor een beetje uitdaging zijn deze meiden niet bang!


Komende week trainen beide teams op maandag- en woensdagavond van 18.30 – 19.45 uur (apart van elkaar) en belangstellenden kunnen altijd langskomen en/of meedoen. Van tevoren even een belletje of appje naar Ingrid Hoekstra of een mailtje naar jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl en je kunt zo meedoen. Op onze website www.fc-harlingen.nl staat meer informatie.