De meiden van fc Harlingen MO11, MO15, MO17

Ook al is het meivakantie, de meidenteams bij fc Harlingen trainen gewoon lekker door. Foto E.c.A

Het is nog volop meivakantie en volgens de regels van de KNVB zijn jeugdteams zoveel mogelijk vrij van competitie tijdens vakanties. Het zijn alleen inhaal- of oefenwedstrijden die gespeeld worden en dus kwam van alle meidenteams bij fc Harlingen alleen MO15-1 in actie.

Al vroeg in de ochtend verscheen fc Harlingen MO15-1 aan de start in Franeker en het was SC Franeker MO15-1 die eigenlijk de gehele wedstrijd de overhand had. Met een 3-0 achterstand werd er gerust en tijdens de 2e helft liep Franeker uit naar een 6-0 overwinning.

PROGRAMMA – Voor zaterdag staat er ook maar 1 wedstrijd op het programma maar dit betreft wel een thuiswedstrijd! Fc Harlingen MO17-1 gaat het vanaf 09.30 uur opnemen tegen het team uit Drogeham; SVO DKC MO17-1. Om 10.00 uur speelt fc Harlingen MO11-1 thuis een oefenwedstrijd tegen Leeuwarder Zwaluwen.