De meiden van fc Harlingen MO11, MO15, MO17

Fc Harlingen MO11-1 speelde zaterdag een oefenwedstrijd tegen Leeuwarder Zwaluwen en daar waar het in de eerste helft nog aardig gelijk op ging kwam fc Harlingen in de tweede helft pas echt goed los. Na een 2-2 gelijke stand stoomde de meiden onder leiding van Audrey Hiemstra door naar een 6-2 overwinning! MO11 krijgt nog een paar pittige tegenstanders maar de meisjes doen het de laatste tijd erg leuk en hebben de laatste 3 wedstrijden winnend afgesloten. Zaterdag spelen ze in Opeinde tegen de nummer 2, ONT MO11-1.


Fc Harlingen MO15-1 kent een lastig seizoen waarin er weinig punten behaald worden. Maar de meiden blijven strijden en spelen elke week met veel plezier. Zaterdag staat er een thuiswedstrijd tegen Workum MO15-1 op het programma.

Hoe vier je de overwinning? Nou zo bijvoorbeeld! Foto E.c.A

Wie ook de overwinning vierden waren de jonge dames van fc Harlingen MO17-1. Tegen SVO DKC MO17-1 werd zaterdag vrij gemakkelijk met 4-0 gewonnen. Fc Harlingen staat nu op een 2e plaats en met nog 2 wedstrijden te gaan zal het team er alles aan doen om die 2e plaats met hand en tand te verdedigen. De 1e plaats is voor niemand meer haalbaar, AVC steekt er namelijk met kop en schouders bovenuit. Eerst zaterdag, dan spelen de meiden de laatste thuiswedstrijd. Een week later is het de beurt aan Geel Wit en zal de laatste (beslissende) wedstrijd op Ameland gespeeld gaan worden.

Programma:

Zaterdag 14 mei, THUIS:

09.00 uur fc Harlingen MO15-1 – Workum MO15-1

13.25 uur fc Harlingen MO17-1 – VC Trynwalden MO17-1

Zaterdag 14 mei, UIT:

12.00 uur ONT MO11-1 – fc Harlingen MO11-1