Naar welke naschoolse activiteit kom jij met Speelfun?

Kom jij ook lekker sporten en spelen na schooltijd? Afgelopen maand hebben kinderen zich kunnen uitleven bij Superhelden trefbal en Levend sport Stratego. Bij Jet Twijnstra zijn in het atelier mooi kunstwerken gemaakt van klei!


En komende maand staan er weer allerlei activiteiten op het programma. Zo kun je meedoen aan een theatermiddag, waar je zelf een verhaal bedenkt en naspeelt. Super leuk! Kinderen van 4 en 5 jaar leren de Koreaanse verdedigingskunst met Karate tijgers. Samenwerken en respect staan bij deze leuke activiteit centraal. Meester Simon gaat on tour met Skaten & Stunten.

Nieuwsgierig wat er allemaal nog meer te doen is? Alle informatie over Speelfun vind je op www.beweegteamharlingen.nl/speelfun. Bij de meeste activiteiten kun je gewoon langskomen. Kijk goed op de website voor welke leeftijd de activiteiten zijn. Aanmelden is alleen nodig voor sommige activiteiten zodat we voor genoeg materiaal kunnen zorgen. Hopelijk zien we je snel!