19-05: Uitgesteld geluk in tuin Bibliotheek Harlingen

Tussen 7 mei en 14 augustus 2022, iedere dag tijdens het 100 dagen durend cultureel programma Arcadia, brengt Uitgesteld geluk van Leeuwarden UNESCO City of Literature een nieuw verhaal op steeds een andere, paradijselijke plek in Fryslân. Donderdag 19 mei (19.30) zet Bibliotheek Harlingen de deuren naar de tuin open voor een verhaal van Frank Belt.


Frank Belt leest daar het verhaal Brief van mijn moeder van Martin de Haan voor, in het Nederlands. Het programma duurt ongeveer anderhalf uur. De toegang is gratis, aanmelden hoeft niet en de bibliotheek zet stoelen neer, dus een eigen stoel meenemen is niet nodig.

Frank Belt ontdekte het verhalen vertellen tijdens zijn achttienjarige loopbaan in het onderwijs. Na een aantal vertel-opleidingen richtte hij samen met andere Friese vertellers de vertelkring ‘Vertellers van Friesland’ op. Tijdens Uitgesteld Geluk vertelt Frank in verschillende paradijselijk tuinen de mooiste verhalen. In Harlingen is dat Brief van mijn moeder van schrijver Martin de Haan.

Meer informatie op www.uitgesteldgeluk.nl