Speelfun in Harlingen groot succes

Sinds het begin van 2022 kunnen kinderen in Harlingen wekelijks meedoen aan Speelfun: een gaaf beweeg- en cultuur programma van Beweegteam Harlingen en culturele aanbieders. Tot nu toe hebben er al meer dan 150 kinderen meegedaan. Dat maakt Speelfun tot een groot succes dat ook deze zomer doorgaat.

Voor alle kinderen leuke activiteiten
Bij Speelfun is plezier het belangrijkst. Lekker samen met leeftijdsgenoten leuke activiteiten doen. Zo kunnen kinderen op in juni meedoen aan Double Dutch. Dat zijn allerlei activiteiten met touw! In een mix van sport, spel en dans. We laten ons inspireren door Double Dutch Moves uit Amerika. Op 8 en 14 juni kunnen kinderen boerderij Okkingsastate bezoeken. Je leert daar allerlei leuke dinge over de boerderij! Er is altijd professionele begeleiding. Samen maken ze er een leuke middag van.

Ook meedoen?
Alle informatie over Speelfun vind je op www.beweegteamharlingen.nl/speelfun. Bij de meeste activiteiten kunnen kinderen gewoon langskomen. Kijk goed op de website voor welke leeftijden de activiteiten zijn. Aanmelden is alleen nodig voor sommige activiteiten, zodat we voor genoeg materiaal kunnen zorgen. Meedoen is altijd gratis. Alvast veel plezier bij Speelfun!