Sportlessen en schoolvoetbaltoernooi fc Harlingen


Met medewerking van het Beweegteam Harlingen waren de basisscholen uitgenodigd om deel te nemen aan sportlessen bij fc Harlingen. ‘T Wad beet vorige week het spits af waarna Prins Johan Friso en St. Michaelschool afgelopen week volgden. Remko Zandberg, Nick Teerling en Audrey Hiemstra gaven de groepen 5 t/m 8 een mini voetbalclinic waarbij onder andere het gatendoek en de snelheidsmeter een gewild onderdeel waren. Uiteraard werden de lessen afgesloten met een gezamenlijke partij. Heerlijk buitensporten, of je nu 5 of 65 bent, het kan allemaal bij fc Harlingen!


Schoolvoetbaltoernooi
Na 2 jaar wordt op woensdagmiddag 22 juni het schoolvoetbal toernooi bij fc Harlingen georganiseerd. In samenwerking met het Beweegteam Harlingen gaan de jongens en meisjes van groepen 5,6,7 en 8 vanaf 14.30 uur van start. Zij spelen op half veld. De kantine is open en publiek is van harte welkom om de teams aan te moedigen!