Met Vermilion Energy naar de Apenheul  

Een geweldig mooie en verrassende dag hebben deelnemers van Almenum gehad afgelopen week. Werknemers van Vermilion Energy werden gekoppeld aan deelnemers van dagbesteding Almenum, een sociaal uitstapje geregeld via Present Noordwest Friesland.  


Rond 9.30 werd de bus uitgezwaaid en vertrok richting Apeldoorn en de stemming zat er goed in. Het was een mooie mix van mensen: werknemers van Vermilion Energy, mensen van de dagbesteding en hun begeleiders en een aantal mensen van Present.  Eenmaal aangekomen in Apeldoorn werd de groep opgevangen en wegwijs gemaakt.  Daarna begon de wandeling door het stadspark naar de Apenheul. Iedereen keek zijn ogen uit in het prachtige groene park op de Veluwe, waar ruim 300 honderd apen los rondlopen. Een unieke ervaring voor iedereen.  Een heerlijk bakje patat, wat lekkers te drinken en aan het eind van de dag was er voor de deelnemers een klein presentje. Bij de dagbesteding van Almenum werd nog dagen nagepraat over apen en alle belevenissen.  

In het kader van aandacht voor de omgeving is er een programma Vermilion ways of caring. Give back. Give time. Give together. Een mooi voorbeeld hoe het bedrijf vormgeeft aan het maatschappelijk betrokken ondernemen. Wilt u met uw bedrijf ook maatschappelijk betrokken zijn? Neem contact op met stichting Present Noordwest Friesland, om te kijken welke mogelijkheden er zijn voor uw bedrijf! info@presentnwf.nl