Jeugdoverzicht fc Harlingen


Afgelopen zaterdag zagen we bij fc Harlingen teams met rood/witte en geel/zwarte tenues en even werd er gedacht dat de reünie al begonnen was. Het bleken Makkum en AVV te zijn, tegenstanders van JO14 en JO9… Een klein overzichtje van afgelopen weekend:

fc Harlingen JO8-JO9

JO9-1 nam het in Leeuwarden op tegen een sterk FVC JO9-1. De jongens van JO9-2 speelden thuis onder toezicht van vele supporters tegen AVV JO9-1. Het team van Terschelling speelde in geel/zwarte tenues en menigeen ging terug in de tijd van R.K.v.v. Robur. “Weest nog?…” Maar goed, het leidde de kinderen gelukkig niet af want er werd volop gescoord!

fc Harlingen JO11-JO12


Tegen de JO11-2 Combinatie Dronrijp Foarut (DFC) konden de jongens van fc Harlingen JO11-1 niet op en zij verloren dan ook met 6-0. fc Harlingen JO12-1 gaat het woensdagavond in Sexbierum opnemen tegen SJO AVC/Tzummarum JO12-1. Over deze wedstrijd later meer.

fc Harlingen JO14-1 speelde op het hoofdveld tegen Makkum JO14-1. Foto: E.c.A

fc Harlingen JO14-JO15

De jongens van JO14 wonnen met ruime cijfers van Makkum JO14-1. Inderdaad, het team met die andere prachtige tenues (rood/wit). Het werd 9-1. JO15 kende een prima eerste helft in Bolsward maar gaven het in de tweede helft totaal weg waardoor SC Bolsward JO15-1 met 6-3 als winnaar het veld afliep.

fc Harlingen JO17-JO19

Bij Zeerobben werd een zeer evenwichtige wedstrijd gespeeld door fc Harlingen JO17-1 en Zeerobben JO17-2. De tegenstander kwam weliswaar op voorsprong maar fc Harlingen wist de stand gelijk te trekken. De (terechte) eindstand leek dan ook 1-1 te worden… maar na 8 minuten extra tijd werd dan toch de 2-1 gemaakt. De thuiswedstrijd van de JO19-1 werd door de tegenstander afgelast.

Komend weekend

En hiermee zit de tweede speelronde er voor de meeste teams alweer op. Er worden nog een aantal inhaalwedstrijden gespeeld deze week, daarover later uiteraard meer. Zaterdag zijn alle jeugdteams vrij van competitie, dan vieren we namelijk ons 100-jarig bestaan. fc Harlingen zal die dag omgetoverd worden in 1 groot Panna Knock Out Voetbalpark. Verderop in deze krant meer hierover.

Jeugdprogramma fc Harlingen (onder voorbehoud)

Woensdag 14 september, THUIS

19.00 uur fc Harlingen JO15-1 – Oosterlittens JO15-1

UIT:

18.15 uur vv Sneek Wit Zwart MO17-2 – fc Harlingen MO17-1

19.00 uur UIT: SJO AVC/Tzummarum JO12-1 – fc Harlingen JO12-1

Donderdag 15 september, UIT:

18.30 uur SC Franeker JO14-2 – fc Harlingen JO14-1