Super Zondag én Meet en Greet bij fc Harlingen


Na het feestelijke jubileumweekend wegens de viering van 100 jaar voetbal in Harlingen maakt de hoofdmacht zich op voor de eerste onderlinge competitiewedstrijd van het seizoen. En niet alleen het eerste elftal maakt zich op, alle seniorenteams spelen zondag thuis en dus spreken we van een SUPER ZONDAG bij fc Harlingen! Voor de jeugd van de JO9-2 zal het een bijzondere middag worden, want zij hebben een Meet en Greet met het eerste elftal.

Aanstaande zondag ontvangt men het elftal van Nieuw-Roden op sportpark Vierkantsdijk. De Drentenaren speelden afgelopen seizoen nog in de 3e klasse, maar konden rechtstreekse degradatie niet voorkomen. Wel was men succesvol in de bekercompetitie die twee weken terug startte, want met drie overwinningen plaatste de ploeg zich voor de volgende ronde.

fc Harlingen plaatste zich afgelopen seizoen voor de play-offs om promotie naar de 3e klasse, maar na een eclatante zege op De Blesse ging het in de finale tegen Wilper Boys onderuit. Jammer, maar fc Harlingen leverde daarmee een knappe prestatie.

Voor de laatste ontmoeting tussen fc Harlingen en Nieuw-Roden moeten we helemaal terug naar het seizoen 2017/2018 waarin de Harlingers beide keren aan het kortste eind trokken. Aan het begin van het seizoen begint alles bij ‘nul’ en zullen beide ploegen goed uit de startblokken willen komen. Voor de jeugd van de JO9-2 zal het ook een bijzondere middag worden, want zij maken kennis met de spelers van het eerste elftal, krijgen een rondleiding én ze mogen meelopen in de line-up. De aftrap van de wedstrijd fc Harlingen 1 – Nieuw-Roden 1 is zondag om 14.00 uur en uiteraard is iedereen van harte welkom!


PROGRAMMA:

Vrijdag 23 september, UIT:

20.00 uur fc Harlingen 45+ spelen tegen de 45+ teams van AVC, Beetgum, Foarut en v.v. Dronrijp. Deze 7×7 wedstrijden worden in Sexbierum op Sportpark De Lytse Trije gespeeld.

Zaterdag 24 september, UIT:

13.00 uur Mulier VR1 – fc Harlingen VR1

Zondag 25 september, THUIS:

10.00 uur fc Harlingen 4 – Oosterlittens 3

10.30 uur fc Harlingen 3 – Blauwhuis 2

12.00 uur fc Harlingen 2 – SC Terschelling 2

13.00 uur Meet en Greet fc Harlingen 1 en fc Harlingen JO9-2

14.00 uur fc Harlingen 1 – Nieuw Roden