Landencompetitie Waddenrobkes van start gegaan


Afgelopen zaterdag was het dan zover! De start van de landencompetitie voor de Waddenrobkes van Zeerobben. Het zonnetje begon te schijnen klokslag 09.00 uur en dus kon de vlaggenparade onder prachtige weersomstandigheden van start gaan en konden de ploegen zich voorstellen aan het publiek. Na de nodige fotosessies gingen 4 teams van start met de competitie en het was meteen genieten voor kinderen, bondscoaches en publiek.

Met dit enthousiasme zullen er snel meer teams mee gaan doen aan deze prachtige competitie. Zoom eens goed in op de koppies van alle kinderen. Dat zegt genoeg. Daar gaat het uiteindelijk om. Plezier maken met elkaar. Na afloop werden er natuurlijk weer penalty’s genomen. Zaterdag a.s. de volgende ronde! Maar eerst is er morgen weer training want van trainen word je beter. De training is zoals elke woensdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur. De 5 trainers Storm, Mats, Jasper, Stephanie en Meike staan weer met veel enthousiasme en geduld voor de kinderen klaar. Zin om mee te doen? Kom dan woensdagmiddag naar het Oostersportpark. Of kom eerst een kijkje nemen. De kantine is open en de koffie staat klaar. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de coördinator Lieuwe Wesselius op 06-5335312