Themawandeling eetbare wilde planten: voorjaarsgroen

Thema: voorjaarsgroene planten
Datum: donderdag 16 maart 14.00 – 16.00 uur
Kosten: € 20,00 per persoon, inclusief wildplukversnapering
Locatie: Duunsche Landen, nabij Annen


Als de lente in de lucht zit, lopen tijdens de eerste zonnestralen verschillende planten weer uit. Brandnetel, paardenbloem en hondsdraf laten voorzichtig hun jonge blaadjes zien. En er valt al weer heel veel te proeven, ontdekken en genieten.

Ga mee naar de Duunsche Landen en ontdek de wondere wereld van de eetbare wilde planten in de lente. Je leert hoe je ze kunt herkennen, waar je op moet letten bij het plukken en hoe je ze kunt gebruiken in de keuken. De berm, het veld en het bos zullen nooit meer hetzelfde zijn. Onderweg genieten we van een wildplukversnapering en na afloop van de wandeling krijg je een PowerPoint met de belangrijkste eetbare wilde planten van het seizoen plus een paar recepten ter inspiratie toegestuurd via de mail.

Exacte startlocatie ontvang je na aanmelding. Vooraf opgeven bij Leah Groeneweg, tel.nr. 06-14136734 of info@inhetwildeweg.nl