Een goede start voor iedere trainer bij fc Harlingen


Als (startende) jeugdtrainer komt er veel op je bordje te liggen. Je communiceert, begeleidt, organiseert, coacht wedstrijden, juicht mee, biedt troost en nog veel meer. Om onze (startende) jeugdtrainers nóg beter te ondersteunen, heeft de heer Steensma, docent KNVB, afgelopen woensdag een presentatie gegeven aan de startende jeugdtrainers bij fc Harlingen.

De zogenoemde ‘Aftrapmodule’ is een module vanuit de KNVB waarbij de trainers in slechts één avond de belangrijkste basisonderdelen van het trainen en coachen leren. De module bestaat uit een aantal digitale opdrachten (via het e-learning platform Dugout) en één praktijkbijeenkomst.

Onze startende trainers hebben veel geleerd over het begeleiden van jeugdspelers bij trainingen en wedstrijden en hebben ontzettend veel waardevolle tips hebben gekregen!

#fcharlingenbouwtaandetoekomst