Volop actie bij de waterscouts


Gisteren stroopte een flinke groep waterscouts de mouwen op voor NL Doet. Aan de Kanaalweg hebben de scouts hun uitvalsbasis, en zowel in als rond het gebouw is altijd genoeg te doen. Bomen en struiken werden gesnoeid, afval verzameld, dakgoten ontbladerd en masten in de olie gezet. Ook op het schip van de waterscouts, dat vlakbij het clubhuis ligt afgemeerd, werd flink geklust aan onder andere patrijspoorten en bedrading.

Het vaarseizoen komt er immers weer aan, en dan moet alles weer feilloos werken. Tussen de middag was er fruit, soep en wat broodjes voor iedereen – ook natuurlijk voor de ouders die een handje kwamen helpen. Al met al werd er heel wat werk verzet en lag alles er ’s middags weer helemaal gepoetst, aangeharkt en opgeruimd bij. Een geslaagde editie van NL Doet, mede dankzij het mooie weer natuurlijk!