fc Harlingen 1 tegen De Sweach


Zondag is fc Harlingen te gast op sportpark De Boskfinnen in Beetsterzwaag. Daar wordt gespeeld tegen vv De Sweach. De laatste wedstrijd die de Sweachsters speelden is alweer vier weken geleden. Toen werd er nipt verloren van THOR. De Sweach staat na het moeizame seizoen van vorig jaar momenteel op een keurige derde plaats.

Van de laatste drie onderlinge ontmoetingen gingen de punten iedere keer naar de havenstad. fc Harlingen speelde vorige week een moeizame wedstrijd tegen Tijnje. Uiteindelijk werd wel de volle buit gepakt en dat is het belangrijkste. fc Harlingen zal er alles aan doen om ook deze wedstrijd in winst om te zetten om mee te blijven strijden om de bovenste plek.

De laatste uitwedstrijd in Oldeboorn was er een groot aantal supporters meegereisd om onze hoofdmacht aan te moedigen. Laten we hopen dat dit ook zondag het geval is in Beetsterzwaag. De aftrap op sportpark De Boskfinnen is zondag rond 14.00 uur.