Nieuwe Waddenrobkes bij Zeerobben


Ondanks de 12 afmeldingen voor de training afgelopen woensdag stonden de trainers van de Waddenrobkes weer voor een mooie groep leergierige kinderen. Er werd weer in 4 vakken gewerkt door de trainers Jasper, Storm, Lise, Tom en Stephanie. En alweer konden de trainers 2 nieuwe spelertjes verwelkomen die voor aanvang van de training door Stephanie werden voorgesteld aan de kinderen. Het is en blijft spannend als je voor het eerst naar een training gaat uiteraard. Soms eerst de kat uit de boom kijken terwijl een ander meteen laat zien welke trucjes hij/zij in huis heeft. Ian kwam in het shirt van Messi en we snappen waarom. Hij is waarschijnlijk zijn grote voorbeeld en meteen al liet hij enkele trucjes zien met de bal. We hopen dat Taylan en Ian een leuke tijd bij de Waddenrobkes hebben. 

Ouders/verzorgers die geïnteresseerd zijn in kleutervoetbal bij Zeerobben kunnen voor informatie en/of aanmelding contact opnemen met de coördinator Lieuwe Wesselius op 06- 53353122. Uiteraard is het altijd mogelijk om eerst geheel vrijblijvend een kijkje te komen nemen of een keer mee te trainen. Velen hebben dat een keer gedaan. Het heeft geresulteerd in deze fantastische groep die nog steeds groeiende is. Morgen (zaterdag) gaan we weer verder met de landencompetitie die traditioneel om 09.00 uur begint.