29 mei 2024

5 gedachten over “Nieuw zand voor Strand Harlingen

 1. Zou mooi zijn als wordt opgetreden tegen de loslopende honden, het is een honden-uitlaatgebied geworden, hondenpoep bevuilt het strand en de loslopende honden zijn (met name voor kinderen) een gevaar en ongemak.

  1. ja zorg dan als gemeente voor iets waar honden los mogen rennen, en niet te ver uit Harlingen voor sommige bewoners, en ja daar komt bij, controle is er amper en te weinig bakken voor de zakjes, ja de gemeente heeft er ook aandeel in vind ik en de baasjes natuurlijk, maar ook waar je in harlingen kijkt, overigens, over de bevuiling van katten stront hoor je niks, is ook een ergenis, en ze begraven het ook niet meer, is alleen hondenstront wat de klok slaat in de gemeente Harlingen

   1. Serieus… Omdat er “geen andere” plek is mogen ze dus van jou, Nee je zegt het niet direct maar indirect, lekker los rennen over het strand. Er staan bordjes honden aan de lijn. Maar ze lopen altijd los en je komt overal hondenpoep tegen. Maar ja het kan natuurlijk nergens ander…….

  2. Wat een gezeur over loslopende honden. Er liggen meer dode vogels dan hondenpoep.
   Waarschijnlijk bent u een zeer ontevreden mens die lekker anoniem zijn of haar ellendigheid projecteert in dít geval op de loslopende hond.

   En door u, neuzelaar is er straks nergens meer de mogelijkheid om de energie van honden goed kwijt te kunnen en als hond samen even lekker te socializen.

   Werkelijk, ik vind u behoorlijk diep triest.

   Nog nooit vervelende situaties gezien ook. Alleen maar vrolijke kwispelstaarten verbinding en vriendelijke gezichten naar elkaar.
   Kindertjes die lekker spelen met emmertjes elkaar vliegers.
   Wer-ke-lijk nog nooit in al die jaren!

   Dus nee gemeente, laat het niet vergallen door zo’n anonieme stiekeme zemelaar.

   Daarnaast mogen honden loslopen van oktober tot mei.

   Hoi!

Geef een reactie