Geslaagd eeuwfeest V&K-Stenen Man


Afgelopen zaterdag 21 september werd het 100-jarig bestaan van V&K-Stenen Man gevierd met een beweegfeest in de Waddenhal.

(Artikel gaat verder onder de foto’s)

Nadat Wethouder Harry Boon het feest had geopend en alle aanwezigen had verwelkomd kon er naar hartenlust gesport worden. Er was een groot aantal toestellen opgesteld. De tumblingbaan en de stormbaan geleverd door In4more zorgden voor de nodige actie. 
Stijn Kooijman van jongerenwerk Harlingen was aanwezig vanuit het JOGG en hij vermaakte de aanwezige jeugd met allerlei leuke spellen. Clown Baukje was er die middag om leuk ballonfiguren te maken voor wie dat leuk vond.

Voor alle gasten was er een stukje gebak met print ‘100 jaar V&K-Stenen Man’ gemaakt door bakkerij Offenga uit Sexbierum.

In de hal stonden tafels opgesteld waar je vers fruit en fruitwater kon krijgen en er was een uitgebreide tentoonstelling met foto’s, krantenknipsels en turnkleding uit tijden van weleer tot heden.

Herinneringen werden opgehaald door allerlei mensen die lang geleden actief lid waren van de club en uitgewisseld  met mensen die nu nog steeds sporten bij V&K-Stenen Man.

Het mooie weer en een aantal andere activiteiten zorgden voor wat concurrentie, Maar er kan gerust gezegd worden dat het jubileum goed en gezellig gevierd is.

Na de zomer is V&K-Stenen Man gestart met een groep nieuwe trainers die vol enthousiasme en vol vuur elke week alle sporters lesgeven in gym, turnen, freerunning, jongensgym, en jazz. Bovendien is er elke maandagavond nog recreatievolleybal. Genoeg sport om als club nog een flink aantal jaren mee te gaan. Onder het motto ‘Op naar de volgende 100 jaar’ nodigen we dan ook iedereen die graag wil sporten bij de club eens een kijkje te komen nemen bij V&K-Stenen man die in de wandelgangen wel eens ‘de oude dame’ genoemd wordt, maar elke dag van de week nog steeds vol in beweging is.

Bezoek de website www.venk-stenenman.nl voor informatie over V&K-Stenen Man