SC Cambuur Voetbal- en Keeperskamp bij LAC Frisia in herfstvakantie

SC Cambuur organiseert tijdens de herfstvakantie een SC Cambuur Voetbal- en Keeperskamp voor jongens en meisjes van 6 tot en met 15 jaar. Het Voetbal- en Keeperskamp vindt van maandag 21 tot en met woensdag 23 oktober 2019 plaats op het sportcomplex van LAC Frisia 1883 in Leeuwarden. Alle trainingen van het driedaagse Voetbal- en Keeperskamp zijn dagelijks van 9:00-15:00 uur.

Voetbal- en keepersplezier vormen de belangrijkste uitgangspunten van het SC Cambuur Voetbal- en Keeperskamp bij LAC Frisia. Naast afwisselende en vernieuwende trainingsvormen, waaronder de Skill Games uit FIFA 20, staat een bezoek van eerste elftalspelers van SC Cambuur op het programma. Verder ontvangen deelnemende kinderen twee wedstrijdkaarten voor een thuiswedstrijd van de Leeuwarder profclub. Na afloop mogen alle kinderen hun eigen SC Cambuur Voetbalkampen-tenue houden en ontvangen ze een certificaat als blijvende herinnering aan het Voetbal- en Keeperskamp. Inschrijven voor het SC Cambuur Voetbal- en Keeperskamp bij LAC Frisia 1883 kan via www.cambuur.nl/voetbalkampen