Samen@NieuwZuid start op 1 november


Met veel enthousiasme delen we het nieuws dat Samen@NieuwZuid haar deuren opent. Vanaf 1 november ben je iedere vrijdag van harte welkom. Bij Samen@NieuwZuid staat elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer centraal.

Foto: NieuwZuid.frl

Op vrijdag 1 november is het de eerste keer dat het wordt georganiseerd, dit doen we niet heel groots, de feestelijke opening volgt nog. Wel zijn er kleine hapjes en staat er een gratis drankje voor u klaar. Vanaf 15.00 uur is iedereen van harte welkom!

Iedere week is Samen@NieuwZuid in Harlingen geopend van 15.00 tot 17.00 uur in Nieuw Zuid (Prinses Irenestraat 2). Eens per maand wordt er aansluitend gekookt en mag iedereen aanschuiven voor maar € 3,-. Hiervoor moet je je wel aanmelden.

Er staan regelmatig leuke activiteiten op de planning, zoals een creatieve activiteit, een bingo of een lezing. Ook kun je zelf leuke activiteiten aandragen. Even een half uurtje langskomen voor een bakje en praatje? Ook dat is prima. Bij Samen@NieuwZuid werken vrijwilligers. Door het doen van vrijwilligerswerk werken zij aan hun ontwikkeling.

Samen@NieuwZuid is een samenwerking van inwoners uit de gemeente Harlingen, Nieuw Zuid en Stichting AanZet. Voor meer informatie neem contact op via 06-2474 0096 of mail samennieuwzuid@aanzet.frl