De Kleinste Privacyshow


Op zaterdag 9 november om 10.30 uur kunt u de Kleinste Privacyshow in Bibliotheek Franeker bezoeken.

Aandacht voor de digitale wereld

In Nederland communiceren we steeds meer digitaal. Maar voor veel mensen gaan de ontwikkelingen wel erg snel. De Bibliotheek wil de inwoners van Fryslân helpen om mee te kunnen doen in de digitale samenleving. Privacy en veiligheid op internet zijn belangrijke thema’s waarover mensen zich zorgen maken. Met de Kleinste Privacyshow willen we dit op een laagdrempelige manier aankaarten en mensen bewust maken van hun eigen privacy en veiligheid in de digitale wereld.

De Kleinste Privacyshow

De Kleinste Privacy Show is een informatieve show met een mini-bingo en gekke kwisjes waarin je allerlei handige dingen leert over slimme wachtwoorden, nep-mails en cookies.

Meer informatie

De Kleinste Privacyshow is op zaterdag 9 november om 10.30 uur in Bibliotheek Franeker. De toegang is gratis. Meer informatie kunt u vinden op onze website www.ontdekdebieb.nl of vraag een medewerker in de Bibliotheek.