Jeugdspelers fc Harlingen in Line-up SC Cambuur


Vrijdag 2 november beleefden spelers van fc Harlingen JO10een prachtige avond in het Cambuur stadion. Ze waren uitgenodigd om de line-up te verzorgen van de wedstrijd SC Cambuur – NEC.

fc Harlingen JO10 in Line-Up bij SC Cambuur

Samen met spelers uit JO8, JO9, JO10, JO13 en MO15 vertrokken ze met de partybus van Kooistra Reizen naar Leeuwarden. Aangekomen bij het Cambuur stadion werden de spelers van JO10 meegenomen voor verdere instructie en werden ze klaargestoomd voor de line-up. Iets voor aanvang van de wedstrijd kwamen de jongens én meisjes het veld op, de spanning was duidelijk zichtbaar maar wat genoten ze ervan. Na de line-up werd er weer omgekleed en mochten ze, net als de overige spelers van fc Harlingen, de wedstrijd vanaf de tribune aanschouwen. Na anderhalf uur spelen stond de teller helaas op 0-0 en floot de scheidsrechter om 21.45 uur de wedstrijd af waarna iedereen moe maar zeer voldaan huiswaarts keerden.