Weekendoverzicht fc Harlingen

fc Harlingen 1

Fc Harlingen speelde zondag in Boornbergum een wedstrijd met twee gezichten. Een slechte eerste helft werd gevolgd door een goede tweede helft. Thuisploeg SC Boornbergum begon het sterkst, want al in de vijfde minuut stond de 1-0 op het scorebord. Na een klein half uur spelen wist Boornbergum van dichtbij de 2-0 te maken en dat was op dat moment niet onverdiend. Vlak voor rust redde de paal fc Harlingen nog en mochten de havenstedelingen niet klagen dat ze met een 2-0 achterstand de rust in gingen. Vanwege hands mocht fcHarlingen in de 55e minuut een strafschop nemen en het was Remko Zandberg die vanaf elf meter doeltreffend was en de 2-1 binnen schoot. Hiermee was de doelman van de thuisploeg (die al 500 minuten de ‘nul’ hield) eindelijk gepasseerd. FcHarlingen bleef voetballen en kreeg in de slotfase nog een vrije trap op een mooie plek, maar deze miste de kracht om de doelman te verrassen. 


Komend weekend:

Komende zondag speelt fc Harlingen 1 tijdens haar vierde thuiswedstrijd tegen MKV uit Leeuwarden. MKV draait tot nu toe een aardig seizoen. De ploeg haalde in de laatste vier duels tien punten. Zij zullen niet naar Harlingen komen om met lege handen huiswaarts te keren. Fc Harlingen liet vorige week in Boornbergum een goede tweede helft zien. Als fc Harlingen dat spelbeeld de volle negentig minuten vol weet te houden, zou de thuisploeg best wel weer eens een overwinning kunnen boeken. Uiteraard is iedereen weer welkom om onze jongens aan te moedigen. Het duel op sportpark Vierkantsdijk begint zondag om 14.00 uur. en wordt afgetrapt door Pupil van de Week Arad Aldoski. Arad voetbalt sinds zijn 7e bij fcHarlingen en op dit moment zit hij in de JO12-1. Hij zit in groep 8 van Het Baken. Arad heeft 1 broertje, 1 zusje, en 1 zus! Wedstrijdsponsor is Muta Sport Leeuwarden.

Pupil van de Week Arad Aldoski

Programma senioren:

Zaterdag 9 november, UIT:

12.00 uur Mulier VR1 – fc Harlingen VR1

Zondag 10 november, THUIS:

14.00 uur fc Harlingen 1 – MKV’29 1

Zondag 10 november, UIT:

10.00 uur SC Boornbergum’80 2 – fc Harlingen 3

12.00 uur Renado 4 – fc Harlingen 4

12.30 uur Drachten 5 – fc Harlingen 2