Weekendoverzicht fc Harlingen


fc Harlingen 1

Zondag is fc Harlingen 1 er ook tegen MKV’29 1 niet in geslaagd om drie punten bij te schrijven. Na negentig minuten gingen de Leeuwarders er met de punten vandoor. MKV was de betere ploeg en komt voor rust om 0-1. Na rust draaide het, net als vorige week, beter bij fc Harlingen, maar helaas wist de thuisploeg het net niet te vinden. En als je hem dan zelf niet maakt, maakt je tegenstander hem wel. fc Harlingen probeerde er nog het beste van te maken, maar wist het net niet te vinden vandaag. Dat het in de slotfase nog 0 – 3 werd was dan ook slechts voor de statistieken.

Foto’s: Dorus Breidenbach

Komend weekend:

Komende zaterdag speelt fc Harlingen VR1 thuis tegen de VR2 van SWZ Boso Sneek. Voor de Vrouwen van fc Harlingen is dit een geheel nieuwe tegenstander. Als je kijkt naar de resultaten dan staat SWZ er beter voor maar desalniettemin gaan de dames van fc Harlingen er alles aan doen om de 3 punten in eigen huis te houden. Hopelijk kunnen de trainers Evan en Roy met leider Koots over een fitte en complete selectie beschikken.

Pupil van de Week Karlijn Jagersma

Het duel op sportpark Vierkantsdijk begint zaterdag om 14.00 uur en wordt afgetrapt door Pupil van de Week Karlijn Kris Jagersma. Karlijn is 10 jaar en zit in groep 7 van de St. Michaelschool. Ze zit sinds haar 6e jaar op voetbal bij fc Harlingen en ze speelt momenteel in de JO11-1 als rechtsachter. Trainen doet ze op maandag en woensdag. Haar favoriete voetbalster is Lieke Martens maar ze is ook fan van Ajax. Karlijn heeft er superveel zin in zaterdag!

De eerstvolgende wedstrijd voor fc Harlingen 1 is op 24 november. Dan speelt men in en tegen Bolsward.

Programma senioren:

Zaterdag 16 november, THUIS:

14.00 uur fc Harlingen VR1 – SWZ Boso Sneek VR2

Zondag 17 november, UIT:

11.00 uur Nicator 4 – fc Harlingen 4

11.30 uur S.C. Stiens 2 – fc Harlingen 3

12.15 uur LSC 1890 5 – fc Harlingen 2