Tuinbankjes in Hofstraat


Regelmatig zitten de bewoners van de Hofstraat aan de voorzijde van het pand. Gezellig bijpraten over de alledaagse dingen, ouwe seun praat. De bewoners van de Hofstraat kwamen op het idee om tuinbankjes te plaatsen. Ze maakten samen een plan en kwamen met een aanvraag bij de Bouwvereniging voor het BeterBuurtFonds.

Het plan sluit helemaal aan bij de voorwaarden voor het BetereBuurtFonds. De Bouwvereniging heeft de aanvraag goedgekeurd. De bewoners hebben in overleg met de Bouwvereniging twee mooie tuinbanken uitgezocht. Op een zaterdagmiddag zijn de bankjes door de bewoners in elkaar gezet. De bankjes staan nu nog droog in de hal. In het voorjaar worden ze buiten neergezet.

Heeft u ook een idee om de leefomgeving te verbeteren? Vraag dan een bijdrage aan via het BetereBuurtFonds. De voorwaarden staan op onze site, kijk op https://www.debouwvereniging.nl/ik- huur/beterebuurtfonds