U2 Onair bij omroep RSH


Dit weekend tweemaal U2 On-Air bij Omroep RSH! Van 10.00 – 11.00 uur, gepresenteerd door Dorus Breidenbach en de techniek op zaterdag is in handen van Kick Visser en Sjoerd Mier en zondag van 13.00-14.00 uur techniek door Roeland Aalfs. Inderdaad dit weekend tweemaal een U2 Onair en ook nog een allerlaatste Elvis-Onair met Doede en Sjoerd op de zaterdag van 18.00-19.00u.

U2 nieuwe single ‘Ahimsa’

Maar zoals gezegd dit weekend tijdens het RSH jubileum feest zeker ook U2 op je radio. De uitzending op de zaterdag gaat er eentje worden met een prachtige setlist en natuurlijk aandacht voor de nieuwe single van u2, Amisha (‘Zonder geweld’) . Een single gemaakt in samenwerking met de componist A.R. Rahman, deze componist is vooral bekend van zijn muziek voor de film Slumdog Millionaire (2008). Naast Bono zingen ook de dochters van de filmcomponist op de track; zij in het Indisch, de U2-zanger in zijn eigen taal. Voor Ahimsa lieten band en componist zich inspireren door Mahatma Gandhi. Op 15 december sluit U2 zijn The Joshua Tree Tour 2019 af in Mumbai India. Voor de speciale editie van U2 Onair op de zondag 1 december hebben we een setlist met heerlijke easy tracks, lekker als voorafje voor dat de sport los gaat in het programma SportLokaal.

Meer over de radiomarathon in het kader van 30 jaar Omroep RSH op de website https://omroeprsh.nl/.

Luister zaterdag van 10.00 uur tot 11.00 uur naar Radio Stad Harlingen via 106.2 FM (ether) en 104.3 (kabel Ziggo), via internet https://omroeprsh.nl of via de https://tunein.com/ op je smartphone of tablet. Veel luisterplezier…