Koper- en pianolessen in Franeker


Muzieklessen volgen zonder daar de deur voor uit te gaan? Bart v/d Ploeg uit Menaam verzorgt koper- en pianolessen aan huis, in Franeker en omstreken. Zo kun je bij hem lessen volgen op uiteenlopende koperinstrumenten zoals trompet en euphonium tot de laagste instrumenten in de koperfamilie zoals es- en besbas. Beginnende pianisten kunnen daarnaast ook bij hem terecht voor de allereerste pianolessen. 

In juli 2019 rondde Bart zijn studie Klassieke Muziek succesvol af aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Hij studeerde 4 jaar lang euphonium bij Bernard Beniers, de vaste tubaïst van het Radio Filharmonisch Orkest. 

Bart geeft lessen aan zowel jong als oud en probeert bij iedereen het beste uit zichzelf naar boven te halen. Plezier in de lessen en een goede sfeer staan daarbij bovenaan!

Kijk voor meer informatie over de lessen op: www.bartvdploeg.nl