SC Cambuur organiseert Techniektrainingen


Je voetbaldroom beleven? Op zondag 15 maart 2020start SC Cambuur met de SC Cambuur Techniektrainingen in het SC Cambuur Stadion. De SC Cambuur Techniektrainingen zijn voor alle voetbalfans tussen de 7 en 15 jaar en bestaan uit een 10-wekelijks trainingsprogramma van 75 minuten per training. 

Bij de SC Cambuur Techniektrainingen ontwikkel jij je skills onder begeleiding van gediplomeerde trainers. Deze begeleiding en trainingsmaterialen maken de trainingsmodule de perfecte training om je als jonge voetballer te ontwikkelen.

Je traint in je eigen SC Cambuur Techniektrainingen tenue met de focus op persoonlijke voetbalontwikkeling. Kortom, een mooi voetbalevent waarbij voetbalplezier voorop staat en de kans bestaat om gescout te worden.

Kom jij jouw skills verbeteren bij SC Cambuur? Ga naar www.cambuur.nl/techniektrainingen om je aan te melden! Voetbal jij liever 3 dagen in de schoolvakantie bij SC Cambuur, kijk dan snel voor alle Cambuur Voetbalkampen op www.cambuur.nl/voetbalkampen