Extra trainersduo voor fc Harlingen JO8


De groep van JO8 is groeiende en de trainers Joost Outhuyse en Barry Hamstra konden wel wat extra hulp gebruiken!! Op maandag worden ze geholpen door Boaz Saenen, maar op woensdag wordt de groep spelers wat te groot om goed te kunnen begeleiden. 

Nick Teerling en Finn Koornstra

Nick Teerling en Finn Koornstra zijn bereid gevonden om de trainers te ondersteunen. Het duo wordt in de wandelgangen als Nick&Simon aangesproken en zijn vorige week begonnen bij de aller jongste jeugd. Uiteraard worden ze hierbij ondersteund door hoofdtrainer Catrinus Bouwhuis.

Nick en Finn spelen net als Boaz bij de JO15-1 en zijn vaak op de velden van fc Harlingen te vinden. Goed om te zien dat de wat oudere jeugd in hun vrije tijd de jongste jeugd wil helpen, grote klasse jongens!! De 5, 6 en 7 jarige voetballers trainen op maandag en woensdag van 17.30 tot 18.30 uur. Wil je ook eens mee trainen? Kom vrijblijvend langs en doe gezellig mee, na afloop staat er een bekertje ranja voor je klaar in de kantine!!