Harlingen 75 jaar vrij: High LiberTea op 5 mei


Op deze bijzondere en belangrijke dag wordt – in het kader van het landelijke programma onderdeel Vrijdingsmaaltijden v/h Nationaal Comité 4 en 5 mei – de allereerste High LiberTea van Harlingen georganiseerd.

Tijdens de High LiberTea staan we stil bij wat ons in dit land allemaal bindt: vrijheid! We openen met een gastspreker en brengen een toost op de vrijheid uit.

Be free, let’s do a High LiberTea!

De Kleine Voorstraat – ‘De leukste gracht van Harlingen’ – zal 5 mei the place to be zijn en wordt voor deze gelegenheid feestelijk aangekleed. De High LiberTea wordt een vrijheidsfeestje, een gezellige middag vol ontmoeting, dé Bevrijdingsshow met theater & muziek én allerlei lekkernijen. Een verbindend evenement, waar verhalen en herinneringen over oorlog en vrijheid vast en zeker ter sprake komen en nieuwe tradities om de vrijheid te vieren worden omarmd.

Aan tafel en smullen maar! 

Verlaat je comfortzone en schuif 5 mei tussen 14.00 -17.00 uur gezellig aan bij (on)bekenden. Laat je verrassen, ontmoet fijne mensen om je heen en geniet van verschillende soorten thee, koffie, sapjes en een combinatie van hartige en zoete gerechtjes. Iedereen is welkom! Kom samen smullen, drinken en proosten op de vrijheid! 

Let op! Het aantal plaatsen is wel beperkt dus wees er snel bij, reserveer vast een plek, want dit gezellige samenzijn wil je absoluut niet missen! 

Reserveer voor de High Libertea en schuif aan!

De High LiberTea is een initiatief van BENG, Broodje Nuchter en Ons Food&Wine en wordt gerealiseerd door meewerkende bedrijven, organisaties & personen, buurtbewoners, vrienden, ondernemers en gemeente Harlingen.