Wintercompetitie fc Harlingen 3e ronde


Komende zaterdag wordt de 3e ronde van de wintercompetitiegespeeld. Werden de voorgaande twee rondes nog in de Waddenhal gespeeld, deze keer gaan de deelnemers het op eigen veld tegen elkaar opnemen.

De onderlinge wintercompetitie bij fc Harlingen is inmiddels een traditie geworden en wordt georganiseerd voor de jeugdspelers tot en met JO13. Fc Harlingen wil de jeugdleden niet stil laten staan tijdens de winterweken en met deze wintercompetitie blijft de jeugd volop in beweging. De deelname aan de Wintercompetitie is gratis en wordtverspreidt over 4 ronden.

Op zaterdag 15 februari worden de teams opnieuw ingedeeld voor de 3e ronde en deze wordt van 13.00 – 15.00 uur op dekunstvelden van fc Harlingen gespeeld. De finale ronde zal een week later plaatsvinden, op 22 februari, en deze wordt eveneens van 13.00 – 15.00 uur op de velden van fc Harlingen gespeeld. Aansluitend is dan de prijsuitreiking in de kantine.