Meedoen aan de Zwarte Markt Koningsdag? Leuk!


HARLINGEN – Op 27 april vieren we Koningsdag, dé dag dat het van ’s ochtends vroeg tot laat in de middag bruist op de Lanen in Harlingen!

Foto: Dorus Breidenbach

Op Koningsdag organiseert BENG de Zwarte Markt op de Lanen, hier verkopen jong en oud hun tweedehands spullen. Koningsdag is daarom dé dag om gezellig langs de Lanen te strunen, waar je vaak voor een prikkie mooie, bijzondere en wie weet zeldzame spullen kunt scoren. Uitgestruunt? In het centrum zijn de winkels open, hier kun je een pauze in lassen om te genieten van de goede sfeer, lekker eten en drinken.

Zwarte Markt Lanen

Deze dag is de Lanen in het centrum van Harlingen dé plek om te handelen én te onderhandelen. Heb je pas je zolder, garage of schuur opgeruimd, ‘n grote schoonmaak gehouden, uit je kleren gegroeid of véél boeken gelezen? Alle spullen die je niet meer zult gebruiken, gooi je natuurlijk niet weg. Nee, daar kun je vast een ander blij mee maken én nog best een centje mee verdienen. De Zwarte Markt op de Lanen is tijdens Koningsdag de leukste plek om je spullen te verkopen!

Meer weten? Meedoen? Leuk! Ga naar www.bengevenementen.nl/markten/lanenmarkt-koningsdag