Geen Harlinger Visserijdagen dit jaar


Vanwege de gevolgen van het Coronavirus heeft het bestuur van de stichting Visserijdagen Harlingen besloten om dit jaar de 61ste editie van de Harlinger Visserijdagen niet door te laten gaan. De Visserijdagen, die elk jaar rond eind augustus plaatsvinden, worden veelal mogelijk gemaakt door sponsoren. Die sponsoren maken juist nu moeilijke tijden door vanwege het coronavirus en het bestuur van de Visserijdagen vindt het juist nu ongepast om die sponsoren te benaderen voor een financiële bijdrage.

Het coronavirus zorgt er verder voor dat de organisatie in de drukste tijd van het jaar van voorbereiding niet met elkaar kan overleggen. Aangezien de maatregel die de overheid heeft ingesteld tot minimaal 1 juni gaat duren is het niet mogelijk de Visserijdagen te organiseren zoals men gewend is en rest het stichting Visserijdagen Harlingen het evenement door te schuiven naar 2021.

Brief Stichting Visserijdagen Harlingen