Razende Roeland neemt geen gas terug en raast door


Donderdag 21.00 uur is het weer tijd voor je wekelijkse portie hardrock en grunge. Deze week open ik wat rustiger met grunge, Alter Bridge, Soundgarden komen voorbij.

Pearl Jam brengt aanstaande vrijdag voor het eerst in 7 jaar een nieuw album uit genaamd Gigaton, de eerste single deed vele wenkbrauwen fronzen en ook de luisteraars van Razende Roeland waren duidelijk dat dit geen Pearl Jam song was, maar gelukkig klinkt de rest van wat er los is gekomen wel als Pearl Jam en kan ik met een gerust hard openen met een nieuw Pearl Jam liedje.

Verder komt er niet veel live naar buiten in deze tijd, maar gelukkig leverde Metal Chruch en Lamb of God nog voor de “social lock down” nog wat nieuws uit. 
Ook de metal bands zijn creatief en via skype of filmpjes op facebook wordt er voor de fans gespeeld, zo ook Kadavar en daar draai ik ook wat van.

Heb je nog suggesties, ideeën of wil je je demo laten horen aan Harlingen en omgeving mail dan naar rsh.razenderoeland@gmail.com of naar info@omroeprsh.nl o.v.v. Razende Roeland. 

Razende Roeland is een programma op Omroep RSH via 106.2 FM of via www.omroeprsh.nl te luisteren tussen 21.00 en 22.00 uur.