Jongeren uit Harlingen krijgen BabbelKnabbeltas


Hein Kuiken deelt Babbelknabbelzakken uit aan Alicia Scheffer. Foto: Joachim de Ruijter

Vrijdag 15 mei 2020  zijn in het Vierkant de BabbelKnabbeltassen uitgedeeld aan 130 jongeren. Jongeren tussen de 12 en 18 jaar konden zich aanmelden voor deze tas. De tas is gevuld met lekkere dingen, zoals fruit, fris, nootjes en chocolade. Ook zit er een bidon, frisbee en babbelpost in. Dit laatste is een soort kaartspel om met elkaar in gesprek te gaan. Kortom, een tas omsamen met een vriend(in) kunnen chillen! De BabbelKnabbeltas wordt ook aangeboden aan alle jonge mantelzorgers.

Uitreiking op ludieke manier 

De eerste BabbelKnabbeltas is op een ludieke manier door wethouder Hein Kuiken aangeboden. Natuurlijk is tijdens het uitdelen rekening gehouden met de Corona maatregelen. Zo was er een vaste route uitgezet en werd er rekening gehouden met de 1,5 meter afstand. De tas is aangeboden door Jongerenwerk Harlingen en Gebiedsteamgemeente Harlingen. Met dank aan de sponsoren: Gamma, Grafisch Centrum Harlingen, Top1Toys Veltman en DA Jurien, voor het aanbieden van de producten in de tas.