De Poffertjeskraam komt met iets nieuws: de Zoete Hoek


De Poffertjeskraam Harlingen mag 1 juni ook weer open. Natuurlijk zitten hier ontzettend veel regels aan verbonden waar de Poffertjeskraam zich aan moet houden. De laatste tijd is er hard gewerkt om de regels te kunnen handhaven en 1 juni de deuren te kunnen openen. Maar deze situatie biedt ook kansen, dus de Poffertjeskraam komt met wat nieuws. Aan de kant van treinstation Harlingen Haven heeft de Poffertjeskraam een afhaalloket gebouwd, de Zoete Hoek. De Zoete Hoek is een soort snoepwinkeltje, maar dan met unieke en authentieke zoete lekkernijen.

Een greepje uit het aanbod zijn Churros met toppings, fruit op een stokkie met chocolade dip, wafels en donuts met chocolade dip, opgerolde pannenkoeken op een stokkie en op bestelling tasjes vol heerlijke lekkernijen en kindertraktaties of bedanktasjes voor kinderfeestjes met een leuk cadeautje erbij. Ook de traditionele poffertjes zijn “to go” verkrijgbaar, net als koffie, thee en frisdrank.

Natuurlijk is het gebruikelijke aanbod vanaf 1 juni ook te bestellen, ofwel op het terras of binnen op reservering. Wilt u alvast reserveren? Dat kan via de e-mail poffertjeskraamharlingen@gmail.com of telefonisch tijdens openingsdagen op 0517-430407. Spontaan langskomen kan natuurlijk ook! Overigens is de Poffertjeskraam verplicht bij binnenkomst vragen met u door te nemen over uw gezondheid en contactgegevens te noteren. 

Tot en met 1 juni is de Zoete Hoek geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 – 19.00 uur. Vanaf 1 juni is de Poffertjeskraam weer 6 dagen per week geopend. U kunt de Poffertjeskraam volgen op Instagram en Facebook om de up to date openingsdagen- en tijden te volgen en om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en alle aanbiedingen.

Op vertoon van dit artikel ontvangt u tot en met 1 juli een traktatie uit de Zoete Hoek. 

Het team van de Poffertjeskraam vindt het geweldig om weer gasten te mogen ontvangen!