4 x 4 toernooitjes en nieuwe leden


Er gebeurt momenteel weer veel bij Zeerobben. En dan hebben we het over hoofdzaken: voetballen dus. Want daar draait het uiteindelijk om bij de jeugd. Zij willen per slot van rekening niets liever dan weer voetballen. Partijtjes/toernooitjes spelen. Het jeugdbestuur heeft daar op ingespeeld en heeft vorige week een toernooi voor de JO8, JO9 en JO10 georganiseerd.


Afgelopen zaterdag was het de beurt aan de JO11 en JO12 en de meisjes van MO11 en MO13. Daarnaast speelden ook de Waddenrobkes nog eens hun landencompetitie en dus was het op zaterdagmorgen best wel weer druk op het Oostersportpark ondanks het feit dat er nog steeds geen publiek bij aanwezig mocht zijn. En de koek is nog niet op want vanwege het enthousiasme bij de kinderen is besloten om voor de JO8, JO9 en JO10 zaterdag a.s. wederom een 4×4 toernooi te organsieren. En het leverde naast het nodige plezier ook nog eens 3 nieuwe leden op. Zij hadden zich ook aangemeld en dat beviel zo goed dat ze besloten om lid te worden. Prachtig natuurlijk en van harte welkom bij deze mooie club.

Afgelopen zaterdag dus o.a. de JO11 en JO12. Zij begonnen hun toernooitje om 10.00 uur. Gaandeweg de ochtend werd het steeds warmer en het vergde veel van de kinderen maar het enthousiasme was er niet minder om. Integendeel. Het bleek dat de kinderen wel weer toe waren aan een paar partijtjes voetbal. De inzet was tomeloos. Rond half 12 kon Gerrit Riem de einduitslag bekend maken. AZ werd winnaar en Heerenveen en Feijenoord eindigden op een gedeelde 2e plaats. Vervolgens kwam Ajax op de 3e plaats en sloten Cambuur en PSV de rij. Er waren geen prijzen maar er was wel genoeg te drinken met iets lekkers erbij voor een ieder.

Zaterdag a.s. dus weer een 4 x 4 toernooi dat om 10.00 uur begint. Kinderen kunnen zich aanmelden via de groepsapp en ook hier mogen de vriendjes natuurlijk weer meedoen. Daarnaast trainen de Waddenrobkes ook nog op 17 en 24 juni om 17.00 uur op het hoofdveld. Ook daar kunnen kinderen instromen die eerst op proef willen meetrainen. Bel of app 06-27832598.

Er is op zaterdag 11 juli van 10.00 uur tot 12.00 uur een voetbalclinici bij Zeerobben die georganiseerd wordt door sc Heerenveen en er kunnen de gehele zomer techniektrainingen worden gevolgd die gegeven worden door  1e elftalspeler Brent de Groot. Verder zullen er natuurlijk veel kinderen zijn die eerst lekker vakantie gaan vieren en zich vervolgens richten op het nieuwe voetbalseizoen. Er is voor ieder wat wils om zo maar te zeggen.