Elke dinsdagavond is het feest!

Elke dinsdagavond is het feest bij fc Harlingen, zo ook afgelopen dinsdag. Want voor alweer de derde keer werd er de zomertraining gehouden bij fc Harlingen en wat is dat een groot succes!

Het zijn Remko Zandberg en Stijn Schakenbos die er voor zorgen dat de ruim 60 kinderen die zich elke week opgeven, training krijgen van deskundige trainers. Prachtig! En wat een plezier zie je bij de kinderen. En wanneer ze dan na de training allemaal ook nog een lekker bekertje ranja krijgen van Petra dan is het helemaal klaar.

Om de ouders een beetje op de hoogte te houden van wat de kinderen aan het doen zijn staan er elke week op de Instagram pagina (@fcHarlingen) en Facebookpagina van fc Harlingen filmpjes en foto’s. Want ja, ondanks de versoepelingen is het beter dat de ouders nog niet op het terrein komen. Stiekem is dat natuurlijk best nog wel fijn want de kinderen kunnen zich hierdoor wel optimaal concentreren. Maar het is hoofdzakelijk bedoeld vanwege de veiligheid. Er wordt namelijk nog ontzettend hard gewerkt aan de verbouwing van de kantine.

Speciaal voor al die ouders (en broertjes/zusjes, opa’s/oma’s, vriendjes/vriendinnetjes etc. etc.) is er van de training van afgelopen dinsdag een aftermovie gemaakt en die willen we jullie niet onthouden. Klik op onderstaande link:

De zomertrainingen bij fc Harlingen zijn elke dinsdag van 18.00 – 19.00 uur en duren nog tot en met 21 juli. Ook meedoen? Dat kan nog steeds! Het is namelijk helemaal gratis, voor leden en niet leden én zonder verplichtingen! Let wel op: VOL=VOL. Aanmelden kan door naam en leeftijd door te geven via de mail ac@fc-harlingen.nl.

Een Harlinger traint door..…jij toch ook?