Waddenrobkes weer van start


Ook voor de Waddenrobkes van Zeerobben beginnen de trainingen volgende week weer.  Op zaterdag 7 maart werd de laatste officiële speelronde voor de landencompetitie gespeeld. Maar in juni werden er gelukkig nog een paar rondes gespeeld en er werd ook langer door getraind.

Foto: Frans Bode

Woensdag 19 augustus om 17.00 uur beginnen de trainingen echter alweer voor deze jongste groep bij Zeerobben. Alle kinderen van 4, 5 en 6 jaar zijn weer van harte welkom. Vanaf 17.00 uur staan de bekende trainers weer voor de kinderen klaar. Wie mee wil doen kan woensdagmiddag naar het Oostersportpark komen. Misschien eerst een proeftraining of misschien wel meer.  Voor meer informatie vooraf kan ook contact worden opgenomen met Wietse de Wit. Bel of app met nummer 06- 27832598. Zeerobben is er weer klaar voor.