Trainingen Zeerobben weer van start


Het voelde weer even als vanouds. Weer veel vrijwilligers op het Oostersportpark. De kantine weer open en….. weer voetbal op de velden. En dat lijkt alweer zo lang achter ons te liggen. Ondanks alle berichtgevingen over COVID-19 gaan de voorbereidingen zo goed en zo kwaad als dat kan, dan ook gewoon weer van start.

Zeerobben heeft met de nieuwe (versoepelingen) van de maatregelen uiteraard wel haar protocol moeten aanpassen. Het is nu zaak om dat onder de aandacht te brengen van zowel trainers, leiders, kaderleden en ook ouders maar nog belangrijker is om zich eraan te houden. Een hele klus.

Maar deze week dus weer een beetje het vertrouwde beeld. De A-selectie die onder leiding van de de nieuwe trainer Berry Zandink van start is gegaan. Camaru van Oostveen die zijn beloftes klaar moet stomen voor de mooie uitdaging in de 1e klas. Daarnaast zijn ook een aantal jeugdteams alweer van start gegaan. Zo trainden o.a. JO19-1, JO17 en JO15-1 alweer en gaan volgende week meer teams weer beginnen. Dat doen ook de Waddenrobkes. Zij starten alweer op woensdagmiddag 19 augustus om 17.00 uur. Kortom de vereniging komt weer op stoom en heeft er weer zin. En dat levert weer de vertrouwde plaatjes op.