De kantine van fc Harlingen weer open


De kantine van fc Harlingen was afgelopen week tijdelijk een paar dagen dicht. Heel vervelend natuurlijk maar dit was nodig in verband met de nieuwe vloer die nog gelegd moest worden. Een mooie taak voor FJS Vloeren. De vloer in de kantine en achter de bar is eerst geëgaliseerd en vervolgens is de nieuwe PVC vloer gelegd.

Vanwege de Corona maatregelen zal de officiële opening op een later te bepalen datum plaatsvinden maar komend weekend zal de kantine weer open zijn. Uiteraard gelden er wel strikte regels.

Sowieso zijn de algemene basisregels van kracht en deze zijn terug te vinden op de website van fc Harlingen (www.fc-harlingen.nl) . Verder moet iedereen bij binnenkomst van de kantine zijn of haar handen desinfecteren en persoonlijke gegevens noteren. Er geldt een looproute én er zijn alleen zitplaatsen. Dit geldt overigens ook voor het terras. De 1,5 meter afstand moet in acht worden gehouden en we mogen elkaar daarop ook aanspreken. Voor ieders veiligheid maar ook zeker om Corona buiten ons sportcomplex te houden. De koffie (of fris of…) zal er niet anders om smaken en dus heten we iedereen van harte welkom!