Muziekmiddag bij Hosanna voor alle kinderen

Muziekvereniging Hosanna organiseert in de herfstvakantie een leuke muziekmiddag, waaraan ook kinderen mogen meedoen die niet lid zijn van de vereniging. Spelen met ritme, spelen op verschillende muziekinstrumenten en leuke muziekspelletjes. Deelname is gratis.

Kinderen tussen 5 en 10 jaar kunnen zich hiervoor opgeven via stefanie_b@hotmail.com. Aanmelden vóór 12 oktober. De muziekmiddag vindt plaats op vrijdag 16 oktober van 14.00 uur tot 15.30 uur in het muziekgebouw van Hosanna aan de Hermesweg 13C in Harlingen. Een super leuke activiteit om eens kennis te maken met de muziekvereniging. Informatie opvragen over deze muziekmiddag kan via hetzelfde mailadres. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM ten aanzien van het Coronavirus in acht genomen. Er kunnen een maximum aantal kinderen meedoen, dus vol is vol!