Politie pakt Amsterdammer op voor lange lijst aan overtredingen


De politie van Harlingen heeft zaterdag een Amsterdammer aangehouden voor een lange lijst aan overtredingen. De man werd aangehouden nadat hij in Harlingen weg reed bij een tankstation zonder te betalen. Nadat hij aangehouden was, bleek dat de Amsterdammer nog veel meer op zijn kerfstok had.

Uit onderzoek bleek dat de Amsterdammer zich schuldig had gemaakt aan allerhande strafbare feiten door het hele land. Zo had ie een auto, een Opel Adam, donderdag uit Nieuwleusen gestolen na een proefrit. Ook zou hij in meerdere restaurants in Sneek en IJlst niet betaald hebben voor zijn eten. In Sneek zou hij zijn weggelopen zonder te betalen na een overnachting in een hotel. En tot besluit was hij naar een kapper geweest die hij niet betaald heeft na het scheren van zijn baard.

Getuigen gezocht

De politie zoekt getuigen die meer informatie hebben over de Amsterdammer. Ook mensen die zelf slachtoffer zijn geworden van de man, kunnen zich melden bij de politie. (Omrop Fryslân)