WE R ONE

Radio-Viva.nl heeft de actie WE R ONE opgezet om de Nederlandse Metal een hard onder de riem te steken in deze Corona tijd. Bands kunnen niet meer optreden en het contact met de fans is een stuk minder. Razende Roeland heeft zich hier bij aangesloten en ook op Omroep RSH een uitzending er aandacht aangegeven.

Nu slaan beide de handen nog een avond in één. Maandag 26 oktober 2020 is er bij www.radio-viva.nl een 3 uur durende uitzending met alleen maar Nederlandse Metal Bands.

We beginnen om 19.00 uur en eindigen rond of na 22.00 uur. Er is muziek van onder andere Ron Coolen, Hardland, Jezebell, Heidevolk, TimbeR en Dangerous times for the Dead. Dit alles wordt aan elkaar gepraat door DJ Bloody, DJ Roos, DJ Michel en Razende Roeland. Er zal contact zijn met bands.

Dit alles is te beluisteren via www.Radio-Viva.nl