Weinig sport maar veel variatie zaterdagmiddag bij SportLokaal

Ja, er is even geen sport maar toch een overvol programma van 14.00u tot 17.00u bij Omroep RSH zaterdag In de Middag! Naast onze vaste rubrieken, de tuintips van Auke van der Meer en de Boekentop 5 van boekhandel de Jong komt onder andere Eus de Groot ook nog voorbij. Dus we gaan de natuur in maar niet alleen de natuur, we gaan ook nog de kroeg in. Dat wil zeggen virtueel, want café t Skutsje heeft een bier proeverij en dat klinkt zo gezellig daar moeten even wat meer van weten.

En ja het is 14 november en dat betekent dat het bezoek uit Spanje  is ook weer in het land is en we hopen even te kunnen horen van Sint en Piet hoe hun reis gegaan is dit jaar. Dit alles en meer met de lekkerste muziek voor de zaterdagmiddag van The Golden Earring tot Miley Cyrus en de top 10 van Zeerobben 1.

Dus hup gewoon radio aan en van 14.00u.-17.00u. Omroep RSH! De presentatie is in handen van Dorus en Nicolet. 

Luister zaterdag van 10.00 uur tot 11.00 uur naar Radio Stad Harlingen via 106.2 FM (ether) en 104.1 (kabel Ziggo),

via internet https://omroeprsh.nl.

Veel luisterplezier…